Skladem

Česká kuchařka

Petr Sýkora a Magdalena Wagnerová

Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně.   Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých do… více informací

Maloobchodní cena: 249 Kč, sleva 20 %, ušetříte 50 Kč

Vaše cena: 199 Kč vč. DPH (199,00 Kč bez DPH)

Anotace a popis

Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně.

 

Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník.

ISBN: 978-80-7428-283-6
Edice: Prostřeno
Počet stran: 160
Formát: 130 x 180
Vazba: V8a (pevná)
Obrazová část: Barevné fotografie
Datum vydání: 25. 6. 2016

Související tituly